Четврток 24 Април 2014
search
топ вести
„Гаспром“ ќе ја зголеми цената на природниот гас за Украина

„Гаспром“ ќе ја зголеми цената на природниот гас за Украина

13:29 | 01.04.2014
Најголемиот руски производител на природен гас, компанијата „Гаспром“, денеска соопшти дека во вториот квартал ќе ја зголеми цената на гасот за Украина на 385,5 долари за 1.000 метри кубниRSS
twitter
facebook
коментари

АЦЕРОЛА

Алкалоид

Алкалоид


Ацерола природна витаминска Ц бомба


избрано од форумот

TELEKOM!!: Da ne e mnogu??? :lol:

Re: TELEKOM!!: Okolu 50 den...

TELEKOM!!: ZNAE NEKOJ NETO KOLKU KJE BIDE???...

Re: Македонски Телеком АД: Предлог одлуката за дивиденда е 75,01 денари бруто, а ќе се ...

Македонски Телеком АД: Мислам дека е актуелна дивидентата. Дали се знај за кога ...

Р'госано звоно: И Вашиот глас оди за ............?...

Re: Р'госано звоно: тоа што берзата тоне е една работа, ама има и друго, ете Зегин ...

Р'госано звоно: Како што Македонската Берза доделуваше награда Кристално ...

Re: Комерцијална Банка: Druze, matat toa brokerite, so akciive na nasava berza...

Re: Комерцијална Банка: *bati Berza i logika, vo Grcija pagaat akciite na grckite bankia a kaj nas obratno, STB ripna vcera, po vestite ...

индекси
7d 1m 3m 6m 1y max

BLSE
7d 1m 3m 6m 1y max
валути
EUR61.6844
USD44.589
GBP74.8688
CHF50.5693
SEK6.7913
NOK7.4575
JPY0,43
DKK8.2615
CAD40.4514
AUD41.385
економски показатели
Благајнички записи 3.25 0%
Ломбарден кредит 5.50 0%
СКИБОР 3 M 5.54 0%

TopMKD - Ранг листа на македонски веб сајтови